Welkom bij de Sophos Webshop

Over de Virtual Security Webshop

Virtual Security
Havenstraat 180
1401EM Bussum
+31(0)35 203 1644
sales@virtualsecurity.nl
KvK: 32122876
BTW nr: NL149376741B01

 

Virtual Security is sinds 2007 actief als ICT-dienstverlener, sparringpartner, integrator en probleemoplosser voor klanten die zoeken naar innovatieve ICT Security-oplossingen voor de ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. De focus van onze activiteiten zijn de beveiliging en optimalisatie van netwerken, applicaties en gegevens. Virtual Security helpt klanten met het analyseren van vraagstukken op het gebied van informatievoorziening en –beveiliging en levert oplossingen op het gebied van managed security services, netwerkbeveiliging, veilig remote werken, verantwoord internet, applicatiebeveiliging, encryptie, Bring Your Own Device (BYOD/CYOD), policy compliancy en security monitoring. Virtual Security biedt de juiste oplossing op basis van de in eigen huis opgebouwde expertise in combinatie met de geavanceerde producten van toonaangevende leveranciers als RSA Security, Ultra Electronics, Trend Micro, Juniper, ActivIdentity, Sophos, SafeNet, SMS Passcode, Vasco Data Security , Fortinet en Allot Communications.


Virtual Security onderscheidt zich door haar geïntegreerde security en networking specialisatie, voorname vendor statussen, managed services en hoge klanttevredenheid. Virtual Security focust zich op een uitgebalanceerd aantal oplossingen. Deze worden gepresenteerd in thema’s welke vertaald worden en gebaseerd zijn op best practices én de producten van de security en networking vendors in ons portfolio. In combinatie met onze innovatieve dienstverlening biedt u dit zekerheid en continuïteit.

Consumenten hebben het recht om de koop van een via de website besteld product binnen 14 dagen ongedaan te maken. Een retour aanmelden kan via info@virtualsecurity.nl