Antivirus

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina
 1. Sophos Endpoint Protection Standard

  Met de Endpoint Protection Standard verkrijgt u een beveiligingsoplossing die on-premises werkt en u voorziet van o.a. antimalware en Live Protection.

  Lees verder
 2. Sophos Central Intercept X Advanced

  Sophos Intercept X powered by Deep Learning, Sophos beschermt uw Endpoints van geavanceerde bedreigingen. Forensic-Level Analysis. Modern Exploit Prevention. No-Obligation Quote. Seamless Deployment. Anti-Ransomware Solution. Stopt Zero-Day aanvallen.
   Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
 3. Nieuw
  Sophos Central FLEX

  Wat is Sophos Central FLEX? Met Sophos FLEX krijgt u de mogelijkheid om Sophos Central licenties per maand de betalen voor het aantal licenties dat u gebruikt.
  Sophos Central FLEX Start is er vanaf 1 gebruiker. 

  Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
  € 0,01
 4. Sophos Central Endpoint Protection

  Sophos Central Endpoint Protection Advanced anti-virus met extra beveiligingsfuncties zoals webfiltering, application control en removable media control. Daarnaast heeft de oplossing Data Loss Prevention.
   Gratis Trial Sophos Cloud

  Lees verder
 5. Sophos Intercept X

  De laatste ontwikkelingen op het gebied van ransomware bestrijding zijn gerepresenteerd in Sophos Intercept XHet is een aanvulling op iedere virusscanner die documenten, foto's en andere data tegen beschermt tegen crypto-ransomware. U beheert Sophos intercept via Sophos Central.
  Trial Sophos intercept X

  Lees verder
 6. Sophos Intercept X voor Server | anti-ransomware

  Sophos Intercept X voor server powered by Deep Learning, Sophos beschermt uw server van geavanceerde bedreigingen. Forensic-Level Analysis. Modern Exploit Prevention. No-Obligation Quote. Seamless Deployment. Anti-Ransomware Solution. Stopt Zero-Day aanvallen.

  Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
 7. Sophos Antivirus | Central Endpoint Protection Advanced

  De Sophos antivirus Central Ednpoint Protection levert endpoint security als een dienst, uit de cloud. Het valt direct te gebruiken en te implementeren op de endpoints zonder enige moeite. Sophos Cloud biedt alle essentiële endpoint bescherming die u nodig heeft, zonder de complexiteit.

   Gratis Trial Sophos Cloud

  Lees verder
 8. Sophos Endpoint Protection Advanced

  Krachtige en eenvoudige antivirus, geavanceerde beveiliging tegen bedreigingen, webfiltering en beleidshandhaving. Het maakt het gemakkelijker om uw Windows-, Mac- en Linuxsystemen te beschermen tegen malware en geavanceerde bedreigingen.

  Gratis Trial Sophos Endpoint Protection

  Lees verder
 9. Sophos Endpoint Protection

  Geavanceerde antivirus met eenvoudig beheer, beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen. Het maakt het makkelijk om je Windows, Mac en Linux systemen tegen malware en geavanceerde bedreigingen te beschermen.

  Gratis Trial Sophos Endpoint Protection

  Lees verder
 10. Sophos UTM Endpoint Protection addon

  UTM Endpoint Protection Antivirus is niet meer leverbaar. Heeft u dit model in gebruik en is deze nu verlopen dan kunnen wij tijdelijk een trial licentie genereren. Het alternatief is Sophos Central Endpoint Protection.

  Lees verder
  € 0,00
 11. Sophos Antivirus | EndUser Data Suite

  De Sophos EndUser Data Suite is niet meer beschikbaar ! De nieuwe bundel is de "Enduser Protection Mail and Encryption" Combineer DLP en encryptie voor email, endpoints en mobiele devices voor het verzorgen van een complete oplossing om uw data te beveiligen. 

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina