Antivirus

De antivirus van Sophos

De Sophos antivirus en antimalware oplossingen bieden snelle, effectieve bescherming Ze zijn eenvoudig centraal te beheren, zodat u uw computers en servers kunt gebruiken zonder bang te zijn voor een virus. 

Naast een snelle en efectieve antivirus oplossing behoren onderstaande beveiligingsmaatregelen ook tot de mogelijkheden.

 • Websecurity \ Webfiltering

  Filter op ongewenste webcategorien om uw medewerkers te bechermen of om te voorkomen dat ze op ongewenste sites komen. Zelfs als alle sites door het bedrijf zijn toegestaan is het beter om de zogenaamde criminele sites of phising sites te blokeren.

 • Application control.

  Voorkom dat medewerkers (versies) van programmas gebruiken welke niet gewenst zijn. Dit kan een type browser zijn maar ook zorgen voor blokade van een P2P programma.

 • Device Control,

  Blokeer het gebruik van USB devices

 • Data Loss Prevention (DLP)

  Beperk stromen van data aan de hand van voorafgedefineerde regels of maak regels specifiek voor uw situatie.

 • Patch Assessment.

  Analyseer de patching staat van uw endpoint devices inclusief rapportage en beoordeling op basis van risico.

Centraal beheer van uw Sophos Endpoint oplossing

Centraal beheer van antivirus is mogelijk op een server op locatie. Hierdoor staan configuratie, policys en reporting op eigen servers. Beheer in een cloud console is mogelijk via Sophos Central. Gebruikers van Sophos Antivirus On-premise mogen overstappen op Sophos Central. Meer weten over Sophos oplossingen neem contact op met Virtual Security. Wat zijn de verschillen tussen Sophos Central en Sophos On Premise antivirus ? In de Endpoint Protection Datasheet kunt u een overzicht vinden.

Intercept X

Door cutting-edge technologieën zoals deep learning en endpoint detection en response te combineren, levert Intercept X een ongeëvenaarde bescherming tegen onbekende malware, exploits en ransomware. Om het breedste scala aan bedreigingen te stoppen, gebruikt Sophos Intercept X een uitgebreide defense-in-depth aanpak voor endpoint-bescherming, in plaats van te vertrouwen op één primaire beveiligingstechniek zoals bij een traditionele antivirus. De oplossing is een combinatie van traditionele en next-generation technieken met de beste malware detectie en exploit bescherming van de branche geïntegreerd met ingebouwde endpoint detectie en respons (EDR). 

De kunstmatige intelligentie ingebouwd in Intercept X antivirus is een deep learning neuraal netwerk, een geavanceerde vorm van machinie learning die beide bekende en onbekende malware detecteert zonder afhankelijk te zijn van handtekeningen. Door deep learning is Intercept X slimmer, meer schaalbaar en meer hoogpresterend dan endpoint antivirus die traditionele machine learning hanteren of detectie gebaseerd op handtekening gebruiken. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina
 1. Sophos Central Intercept X Advanced

  Sophos Intercept X powered by Deep Learning, Sophos beschermt uw Endpoints van geavanceerde bedreigingen. Forensic-Level Analysis. Modern Exploit Prevention. No-Obligation Quote. Seamless Deployment. Anti-Ransomware Solution. Stopt Zero-Day aanvallen.
   Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
 2. Nieuw
  Sophos Central FLEX (maandelijks betalen)

  Wat is Sophos Central FLEX? Met Sophos FLEX krijgt u de mogelijkheid om Sophos Central licenties per maand de betalen voor het aantal licenties dat u gebruikt.
  Sophos Central FLEX Start is er vanaf 1 gebruiker. 
  U betaalt voor de licentie die u aanschaft bij Sophos Central, bijvoorbeeld Endpoint Protection, voor Sophos Central zelf betaald u op zich niet. Sophos Central is de console waarmee u uw licenties beheert.

  Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
  € 0,01
 3. Sophos Central Intercept X voor Server | anti-ransomware

  Sophos Intercept X voor server powered by Deep Learning, Sophos beschermt uw server van geavanceerde bedreigingen. Forensic-Level Analysis. Modern Exploit Prevention. No-Obligation Quote. Seamless Deployment. Anti-Ransomware Solution. Stopt Zero-Day aanvallen.

  Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
 4. Sophos Central Intercept X

  De laatste ontwikkelingen op het gebied van ransomware bestrijding zijn gerepresenteerd in Sophos Intercept XHet is een aanvulling op iedere virusscanner die documenten, foto's en andere data tegen beschermt tegen crypto-ransomware. U beheert Sophos intercept via Sophos Central.
  Trial Sophos intercept X

  Lees verder
 5. Sophos Antivirus | Central Endpoint Protection

  Sophos Central Endpoint Protection Advanced anti-virus met extra beveiligingsfuncties zoals webfiltering, application control en removable media control. Daarnaast heeft de oplossing Data Loss Prevention.
   Gratis Trial Sophos Cloud

  Lees verder
 6. Sophos Endpoint Protection Standard | Alleen Renewal

  Met de Endpoint Protection Standard verkrijgt u een beveiligingsoplossing die on-premises werkt en u voorziet van o.a. antimalware en Live Protection.

  Sophos Endpoint Protection Standaard is per 20 Juli End of Sale. Bestaande klanten kunnen deze nog wel verlengen. Gebruik de "VRAAG OFFERTE AAN" knop voor een offerte op maat te ontvangen..

  Lees verder
 7. Sophos Endpoint Protection

  Geavanceerde antivirus met eenvoudig beheer, beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen. Het maakt het makkelijk om je Windows, Mac en Linux systemen tegen malware en geavanceerde bedreigingen te beschermen.

  Gratis Trial Sophos Endpoint Protection

  Lees verder
 8. Sophos Endpoint Protection Advanced | Enterprise Console | Alleen Renewal

  Sophos Endpoint Protection Advanced is per 20 Juli End of Sale. Bestaande klanten kunnen deze nog wel verlengen. Gebruik de "VRAAG OFFERTE AAN" knop voor een offerte op maat te ontvangen

  Krachtige en eenvoudige antivirus, geavanceerde beveiliging tegen bedreigingen, webfiltering en beleidshandhaving. Het maakt het gemakkelijker om uw Windows-, Mac- en Linuxsystemen te beschermen tegen malware en geavanceerde bedreigingen.

  Lees verder
 9. Sophos Antivirus | Central Endpoint Protection Advanced

  De Sophos antivirus Central Ednpoint Protection levert endpoint security als een dienst, uit de cloud. Het valt direct te gebruiken en te implementeren op de endpoints zonder enige moeite. Sophos Cloud biedt alle essentiële endpoint bescherming die u nodig heeft, zonder de complexiteit.

   Gratis Trial Sophos Cloud

  Lees verder
 10. Sophos UTM Endpoint Protection addon

  UTM Endpoint Protection Antivirus is niet meer leverbaar. Heeft u dit model in gebruik en is deze nu verlopen dan kunnen wij tijdelijk een trial licentie genereren. Het alternatief is Sophos Central Endpoint Protection.

  Lees verder
  € 0,00
 11. Sophos Antivirus | EndUser Data Suite

  De Sophos EndUser Data Suite is niet meer beschikbaar ! De nieuwe bundel is de "Enduser Protection Mail and Encryption" Combineer DLP en encryptie voor email, endpoints en mobiele devices voor het verzorgen van een complete oplossing om uw data te beveiligen. 

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina