Welkom bij de Sophos Webshop

Antivirus

De Sophos antivirus en antimalware oplossingen bieden snelle, effectieve bescherming Ze zijn eenvoudig centraal te beheren, zodat u uw computers en servers kunt gebruiken zonder bang te zijn voor een virus. 

Naast een snelle en efectieve antivirus oplossing behoren onderstaande beveiligingsmaatregelen ook tot de mogelijkheden.

 • Websecurity \ Webfiltering
  Filter op ongewenste webcategorien om uw medewerkers te bechermen of om te voorkomen dat ze op ongewenste sites komen. Zelfs als alle sites door het bedrijf zijn toegestaan is het beter om de zogenaamde criminele sites of phising sites te blokeren.
 • Application control.
  Voorkom dat medewerkers (versies) van programmas gebruiken welke niet gewenst zijn. Dit kan een type browser zijn maar ook zorgen voor blokade van een P2P programma.
 • Device Control,
  Blokeer het gebruik van USB devices
 • Data Loss Prevention (DLP)
  Beperk stromen van data aan de hand van voorafgedefineerde regels of maak regels specifiek voor uw situatie.
 • Patch Assessment.
  Analyseer de patching staat van uw endpoint devices inclusief rapportage en beoordeling op basis van risico.

Centraal beheer van uw Sophos Endpoint oplossing.

Centraal beheer van antivirus is mogelijk op een server op locatie. Hierdoor staan configuratie, policys en reporting op eigen servers. Beheer in een cloud console is mogelijk via Sophos Central. Gebruikers van Sophos Antivirus On-premise mogen overstappen op Sophos Central. Meer weten over Sophos oplossingen neem contact op met Virtual Security. Wat zijn de verschillen tussen Sophos Central en Sophos On Premise antivirus ? In de Endpoint Protection Datasheet kunt u een overzicht vinden.

Sophos Endpoint voordelig aanschaffen met security bundels.

Sophos heeft diverse security bundels beschikbaar om antivirus in combinatie met andere producten in een keer aan te schaffen. Er zijn Combinaties van Enduser protection, Web Mail en encryption en Mobile standard en advanced. Ga direct naar bundels voor een overzicht of laat sales u verder helpen.

antivirus trial