Sophos Wireless AP 30 | POE

Het Sophos AP 30 model is niet meer leverbaar de Sophos APX120 en de Sophos APX 320 zijn alternatieven.

€ 110,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AAP00300APEU
  • Koop 3 voor € 99,00 en bespaar 10%

De AP30 is niet meer leverbaar

Het uitrollen van Sophos Access Points is makkelijk. Automatische set-up en configuratie betekent meerdere access Points up en running binnen enkele minuten! Na het aansluiten van de Access Point verschijnt deze automatisch in het centraal management van de Sophos UTM user interface. Nadat deze is enabled is de Access Point operationeel.

Betrouwbare Mesh Networking

Access Points zoals de AP30 en de dual band, dual radio AP50 kunnen ingezet worden als repeater of bridge om het Wi-Fi signaal te versterken zodat er een betere dekkingsgraad ontstaat. Dit is ideaal in gebieden die moeilijk te bedraden zijn. Sophos Access Points zijn ideaal voor het creeren van meerdere seperate wireless zones. Configureer een wireless netwerk voor de werknemers voor toegang tot interne netwerk resources. Via hetzelfde access point kunt u gasten Internet Access bieden. Dit kan allemaal zonder in te leveren op de integriteit van uw interne netwerk.

Makkelijke Guest  Access

U krijgt makkelijk te managen guest access, out of the box, zonder extra appliance, licenties of complexe configuraties. Voucher gebaseerde guest access behoort tot de mogelijkheden. Ook het toebedelen van bandwijdte limiet en het enforcen van content filtering.

Encryptie

De Sophos UTM ondersteunt de sterkste encryptie en authenticatie standaarden. WPA2 Enterprise in combinatie met IEEE 802.1X (RADIUS authentication) Block-based encryptie, zorgt voor een hoge mate van veiligheid. Via het UTM monitoring kunt u de mislukte authenticatie pogingen zien.

Optimale prestaties

Het managen van uw Wi-Fi gebeurt naast uw netwerk en web protectie. U kunt selecties maken uit meer dan 100 URL Filtering categorieen, het creeren van van veilige browse policies, het blokkeren, toestaan, scheppen en priotiseren van web applicaties zoals file sharing, IM clients, streaming media en games. Dynamische rapportage laten zien of uw policies werken, terwijl u aanpassingen maakt. 

 

Technical Specifications

AP 30
  Ceiling mounted, for larger offices
Maximum throughput 300 Mbps
Multiple SSIDs
LAN interface 1 x 10/100 Base TX
Supported WLAN Standards 802.11 b/g/n 2.4 GHz
DFS/TPC -
Power over Ethernet (PoE) 802.3at (PoE+)
Number of antennas 2 external
Number of radios 1
MIMO capabilities 2x2:2
Power supply optioneel
Power consumption (max.) 8W
Dimensions 120 x 50 x 120 mm
Weight 230g
Mounting options Ceiling
Regulatory Compliance FCC, CE, MIC, VCCI, NCC
   802.11 b/g/n
   Sophos Access Points
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Wireless AP 30 | POE