Encryptie

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

per pagina
 1. Sophos SafeGuard Disk Encryption Advanced

  SafeGuard Disk Encryption Advanced met SafeGuard Device Encryption, SafeGuard Native Device Encryption, SafeGuard Disk Encryption voor Mac en Management Center.

  Lees verder
 2. Sophos SafeGuard File Encryption Advanced

  SafeGuard File Encryption Advanced met SafeGuard Encryption voor File Shares, Encryption voor Cloud Storage, Data Exchange, File Encryption voor Mac en Management Center.

  Lees verder
 3. Sophos SafeGuard Enterprise - Encryption

  Bescherm uw vertrouwelijke informatie en voldoe gemakkelijk aan de compliancy richtlijnen zoals de Wet Bescherming Persoons Gegevens en de aanvulling meldplicht datalekken. Sophos SafeGuard Enterprise is een modulaire oplossing voor het beschermen van uw data. De oplossing is volledig transparant voor eindgebruikers en eenvoudig in gebruik voor beheerders vanuit één managementconsole!

  Gratis trial Software

   

  Lees verder
 4. Sophos Central Device Encryption

  Sophos Central device Encryption beheert de disk encryptie op uw Windows (Bitlocker) en MacOS (Filevault) systemen. Hierdoor heeft u een goed en aantoonbaar overzicht van uw systemen. Hiermee kunt u na verlies altijd aantonen dat uw data beschermt is.

  Gratis Trial Sophos Central

  Lees verder
 5. Sophos Antivirus | EndUser Data Suite

  De Sophos EndUser Data Suite is niet meer beschikbaar ! De nieuwe bundel is de "Enduser Protection Mail and Encryption" Combineer DLP en encryptie voor email, endpoints en mobiele devices voor het verzorgen van een complete oplossing om uw data te beveiligen. 

  Lees verder
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

per pagina