Welkom bij de Sophos Webshop

Sophos UTM

Sophos UTM 9.3 is de meest recente versie van Sophos UTM geschikt voor Sophos UTM Hardware en Software en Virtual versies. De volgende release van Sophos UTM ( versie 9.4) staat gepland voor Q1 2016.

Sophos UTM hardware

De Sophos UTM hardware is End of Sale sinds Q2 2015 het is tot Q2 2017 mogelijk om bestaande subsctipties te verlengen. Sophos UTM 9.3 kan ook gedraaid worden op de Sophos SG hardware zodat de Sophos SG modellen zijn een veel sneller. Heeft u bestaande Sophos UTM hardware met licentie ? Voor bestaande klanten is het mogelijk om de huidige licentie om te zetten naar een Sophos SG machine. Informeer bij Virtual Security naar de mogelijkheden voor migratie naar de Sophos SG serie. Per 30-06-2018 is uw huidige Sophos UTM Hardware out of Support.

Sophos UTM Software en Virtual

Sophos UTM is geschikt voor 'Bare Metal' installatie op eigen server hardware of als Virtuele editie. De volgende Virtualisatie software is ondersteund.

  • VMware ESX 5.1
  • Microsoft HyperV 2008 R2
  • KVM 1.0 kernel 3.2.0-29-generic (Ubuntu 12.04 LTS)
  • Citrix XenServer 6.0 Enterprise

De Sophos Software en Virtuele edities zijn gelicentieerd op basis van het aantal users ( active ip adressen ). Kies het aantal users dat voor uw organisatie van toepassing is en selecteer de gewenste subscripties. Heeft u liever een ongelimiteerd aantal gebruikers kies dan voor een hardware oplossing uit de Sophos SG of Sophos XG serie of neem een Virtuele Editie van de Sophos XG Virtual serie.

Free Trial

Sophos UTM vervanging voor Microsoft TMG

Microsoft TMG is in 2015 End of Life gegaan. Sophos UTM is de beste vervanging voor uw oude Mircosoft TMG server. Meer weten ? informeer bij Virtual Security of lees de Sophos TMG Replacement Guide. Naast dat Sophos UTM een uitstekende vervanging is voor de Microsoft TMG heeft Virtual Security ook een voordelige aanbieding voor klanten in de vorm van een TMG trade-in.

Lijst Grid

Set Descending Direction

1-9 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lijst Grid

Set Descending Direction

1-9 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2